fbpx

Social Media

Het vizier op de juiste klant voor uw bedrijf

Geef een onvergetelijke eerste indruk

Leer hoe wij verschillende strategieën toepassen

Wat is nu dé manier?

Social media ontwikkeld zich met een razend snel tempo. Dit zorgt ervoor dat veel bedrijven gaan achter lopen. Dit wil je uiteraard niet laten gebeuren bij jouw bedrijf. 

Hoe speel je hier op in? 

Door jezelf te laten adviseren door specialisten die dagelijks bezig zijn met de huidige ontwikkelingen van vele socialmediaplatformen. 

Er bestaat namelijk niet één manier, maar heel veel manieren om de klant te bereiken. Wij zoeken graag voor u uit wat het beste platform is om daar op te adverteren. 

De kansen van nu

De komst van het internet brengt vele kansen. Hoe speel jij daar nu op in en hoe zorg je ervoor dat jouw klant je service of product gaat kopen? 

Geen story telling maar story selling! 

Dit zijn geen sales achtige teksten van koop nu mijn product of neem nu actie. Je geeft de klant informatie en verzorgt hem of haar van de juiste informatie. Je blijft de klant net zolang opvoeden tot dat hij of zij niet om je product heen kan. Investeer jouw expertise, zodat de klant denkt Hey bij dat bedrijf kan ik terecht voor mijn wensen.

Social Media

Waar zijn wij het beste in?

Om te beginnen met adverteren is het van belang dat we er achter komen wat het beste platform is voor jouw bedrijf. Er zijn namelijk genoeg platformen, maar waar is de kans het grootst dat jouw klant een aankoop doet?

Facebook
97%
Instagram
87%
Linkedin
86%
YouTube
89%
Social media uitbesteden - by-stevens.nl
Social media uitbesteden - by-stevens.nl

Tailor-Made Digital Marketing

Tailor-made marketing

Er zijn vele mogelijkheden om je klant te bedienen met een groot aanbod. Helaas werkt een groot aanbod juist minder goed voor de conversie dan een duidelijk aanbod. 

Er zijn meerdere wegen naar Rome. Dit werkt ook zo met een marketing plan. Hoe ga je jouw type klant uitnodigen om iets aan te kopen? 

Wij lossen jouw problemen op

Wat kunnen wij nog meer voor jou betekenen?

Web Design​

Een mooi uiterlijk en een gestroomlijnde website.

SEO

Wordt organisch gevonden op google.

Google advertenties

Word sneller gevonden door uw klanten zodra zij u googelen.

Wil jij direct van start gaan?

Plan een gratis gesprek in