fbpx

Alles-in-één oplossing

Maandelijkse Coaching

1 keer per maand gaan wij de website onder de loop nemen om te zien waar we nog slagen kunnen slaan.

Tijdsbesparing

Bespaar kostbare tijd met het Totaalpakket Pro, terwijl wij alles voor jou regelen.

Explosieve groei

Het Totaalpakket Pro zorgt voor een ongekende groei van jouw bedrijf.

Neem de leiding, verover het online speelveld en laat je bedrijf groeien met het Totaalpakket Pro!

Dit is het pakket waar je naar op zoek was, het Totaalpakket Pro dat jou de leiding geeft in de online wereld. Met dit uitgebreide pakket krijg je alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, efficiëntie te verbeteren en je doelen te bereiken.

 

Het hart van het Totaalpakket Pro is een uitgebreide 5 pagina’s tellende website. Dit betekent dat je niet alleen een professionele homepagina en salespagina hebt, maar ook een upsellpagina, een blogpagina en een contactpagina. Dit stelt je in staat om je producten en diensten effectief te presenteren, upsells te genereren en een communicatiekanaal met je klanten op te bouwen.

 

Maar dat is niet alles. Het Totaalpakket Pro bevat ook een krachtige e-mail funnel waarmee je leads kunt genereren en waardevolle content kunt delen. Dit stelt je in staat om een waardevolle relatie op te bouwen met je potentiële klanten en hen stap voor stap te begeleiden naar een aankoopbeslissing.

 

En laten we de waarde van leads niet vergeten. Met het Totaalpakket Pro kun je leads genereren door waardevolle content aan te bieden, zoals e-books, whitepapers. Dit stelt je in staat om je doelgroep aan te trekken, hun interesse te wekken en hen om te zetten in potentiële klanten.

 

Met het Totaalpakket Pro heb je alles in handen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Het geeft je de tools en strategieën die nodig zijn om je online aanwezigheid te versterken, je merk te laten groeien en je doelen te bereiken. Het is tijd om de leiding te nemen en je bedrijf te laten floreren met het Totaalpakket Pro.

Wat kan ik verwachten?

Stel je voor dat je een totaaloplossing hebt die je bedrijf naar nieuwe hoogten tilt, je helpt om je doelen te bereiken en je concurrentie voorbij te streven. Dat is precies wat het Totaalpakket Pro te bieden heeft.

 

Met het Totaalpakket Pro krijg je niet zomaar een website, maar een complete online aanwezigheid die indruk maakt. Het omvat een volledige 5 pagina’s tellende website, waarbij elke pagina zorgvuldig is ontworpen om je bedrijf te presenteren, diensten/producten te verkopen en leads te genereren. Je hebt de mogelijkheid om je merk krachtig neer te zetten en je boodschap effectief over te brengen aan je doelgroep.

 

Maar er is meer. Het Totaalpakket Pro biedt ook een geavanceerde e-mail funnel, waarmee je niet alleen leads kunt genereren, maar ook waardevolle gegevens kunt verzamelen.

 

 Standaard bevat de funnel drie krachtige e-mails die zijn ontworpen om je boodschap effectief over te brengen en potentiële klanten te begeleiden naar een aankoopbeslissing. Je hebt de mogelijkheid om een waardevolle relatie op te bouwen, vertrouwen op te bouwen en je merk te versterken.

 

We begrijpen echter dat elk bedrijf uniek is en mogelijk meer maatwerk nodig heeft. Daarom bieden we de flexibiliteit om de e-mail funnel uit te breiden tegen een extra tarief. Hiermee kun je de funnel verder optimaliseren, extra e-mails toevoegen en nog dieper in contact komen met je doelgroep. Het Totaalpakket Pro geeft je niet alleen de tools en strategieën om je bedrijf te laten groeien, maar ook de mogelijkheid om je marketinginspanningen te personaliseren en aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

 

Met het Totaalpakket Pro heb je dus alles in handen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Het biedt een complete online aanwezigheid, een geavanceerde e-mail funnel en de flexibiliteit om deze aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. 

 

Het is tijd om de leiding te nemen, je concurrentie te overtreffen en je bedrijf te laten groeien met het Totaalpakket Pro.

 Het Totaalpakket Pro is ontworpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te laten groeien. Met een uitgebreide website, een geavanceerde e-mail funnel en de mogelijkheid om leads te genereren, zul je merken dat jouw klantenbestand en omzet explosief toenemen.

Dankzij het Totaalpakket Pro hoef je je geen zorgen te maken over het bouwen en onderhouden van een complexe online aanwezigheid. Wij regelen alles voor jou, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf.

Registratie van een passende domeinnaam voor een professionele uitstraling.

t.w.v. €120 per jaar

 Gebruik van professionele e-mailadressen met jouw eigen domeinnaam.

t.w.v. €10 euro per persoon per maand

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom biedt het Totaalpakket Pro maatwerkopties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu extra functionaliteit wilt toevoegen, jouw branding wilt aanpassen of meer leads wilt genereren, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Mogelijkheid om de inhoud en uitstraling van je website eenvoudig aan te passen aan je behoeften.

Basic ingrepen zijn inclusief. Wil je een volledige nieuwe pagina laten bouwen of grote aanpassingen doen aan je website dan vragen wij daar een extra tarief voor.

 

Gerichte aanpassingen om bezoekers om te zetten in klanten.

Gerichte aanpassingen om bezoekers om te zetten in klanten.

En het mooiste? 

 

Het Totaalpakket Pro is volledig op maat gemaakt voor jouw behoeften. Onze maatwerkopties stellen je in staat om extra functionaliteit toe te voegen, jouw branding tot in perfectie aan te passen en nog meer leads te genereren. Dit is jouw kans om jouw visie werkelijkheid te maken.

 

Wacht niet langer. Het Totaalpakket Pro is de ultieme oplossing om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

 

Laat jouw concurrentie in verbazing achter terwijl jij met volle kracht vooruit gaat naar ongekende successen.

 

Grijp deze kans en zet vandaag nog de eerste stap naar een stralende toekomst.

Kies voor het juiste pakket

Go pro!

Or go home……