fbpx

Snel online

Binnen no time je website online en je bedrijf zichtbaar.

Geen zorgen

Maak indruk met een goed ontworpen website en professionele e-mailadressen.

Compleet pakket

Essentiële pagina's om je producten of diensten te presenteren en verkopen.

Je kunt je business makkelijker verdubbelen door je conversieratio te verdubbelen dan door je bezoekersaantal te verdubbelen.

We passen deze kennis op dagelijkse basis toe om het maximale resultaat uit je website te halen. De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een verlieslijdende en een winstgevende website.

 

Met ons Vliegende Start-pakket zorgen we ervoor dat jouw website de beste kansen heeft om te converteren. We optimaliseren niet alleen het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid, maar passen ook psychologische principes toe om de bezoekers te verleiden tot actie. Vanaf het moment dat potentiële klanten je website bezoeken, creëren we een overtuigende gebruikerservaring die resulteert in meer conversies en omzet.

 

Laat ons je helpen om het maximale uit je online aanwezigheid te halen. Kies voor het Vliegende Start-pakket van ByStevens en ontdek hoe jouw website kan transformeren van een conversiekiller naar een winstgevende machine.

Wat kan ik verwachten?

Veel webdesigners verdienen hun geld met verborgen kosten die opduiken tijdens of na het proces van het leveren van een website. Maar bij ByStevens doen we het anders. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid.

 

Bij ByStevens rekenen we een vaste prijs per maand voor onze diensten. Geen verrassingen, geen verborgen kosten. We streven ernaar om het proces eenvoudig en duidelijk te houden, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Uiteraard begrijpen we dat je misschien extra mailadressen wilt gebruiken of meerdere opties wilt inzetten om je marketing te vergroten.

 

In dergelijke gevallen kunnen we maatwerkoplossingen bieden die bij jouw specifieke behoeften passen. Ons doel is om jou te helpen groeien zonder onverwachte kosten.

 

Bij ByStevens zijn we er trots op dat we transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel hebben staan. We willen jouw vertrouwen verdienen en ervoor zorgen dat je met een gerust hart kunt werken aan je online succes.

Een op maat gemaakte website die jouw merk perfect weergeeft. 

Betrouwbare hosting op snelle servers voor een optimale online ervaring. t.w.v  €20 a €30 per maand

Registratie van een passende domeinnaam voor een professionele uitstraling.

t.w.v. €120 per jaar

 Gebruik van professionele e-mailadressen met jouw eigen domeinnaam.

t.w.v. €10 euro per persoon per maand

Een website die er geweldig uitziet op desktops, tablets en smartphones.

Mogelijkheid om de inhoud en uitstraling van je website eenvoudig aan te passen aan je behoeften.

Alleen mogelijk bij het Totaalpakket Pro

Gerichte aanpassingen om bezoekers om te zetten in klanten.

Gerichte aanpassingen om bezoekers om te zetten in klanten.

Met het Vliegende Start-pakket van ByStevens krijg je een complete set van essentiële tools en services om snel en effectief online aanwezig te zijn. 

 

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om je producten of diensten professioneel te presenteren en je klantenbestand te laten groeien.

 

Kies voor het Vliegende Start-pakket en zet jouw online succes in beweging!

Kies voor het juiste pakket

Je gaat een vliegende start maken!